Om JFE

OM JFE A/S

JFE A/S er et entreprenørselskab uden bindinger af faglig eller økonomisk karakter til danske eller udenlandske selskaber. Selskabet blev grundlagt i 1983 som et interessentskab, og blev med virkning fra den 1. oktober 1983 omdannet til et aktieselskab.

Tæt på sit firmas 25 års jubilæum valgte Jørgen Frederiksen, at fremtidssikre virksomheden Jord & Fjernvarmeentreprenørerne A/S til JFE A/S til de kommende år. Det gjorde han ved pr. 1. marts 2007, at lade JFE A/S overdrage aktierne til en nye ejer Johnny Pedersen, der i forvejen har vist styrke i branchen.

JFE A/S udfører anlægs-, rør- og vvs arbejder af alle typer nye anlæg, renovering m.m. :

 • Fjernvarme renovering og konvertering
 • Fjernvarme ny anlæg / udbygning
 • Certifikatsvejsning, muffemontage / Extrudering
 • Jord- og Anlægsarbejde
 • Diamantboring både vertikalt og horisontalt
 • VVS arbejde i tilknytning til entrepriser og slutbruger / privatkunder
 • VVS renovering, institutioner, skoler, boligselskaber, private m.m.
 • VVS ny anlæg
 • Industrirør på kraftværker, varmeværker, forbrændingsanstalter m.m.
 • Kloakarbejde

JFE A/S hovedaktiviteter er totalentrepriser i forbindelse med udførelse af arbejder på fjernvarmeværker, kraftvarmeværker, forbrændingsanstalter og større boligselskaber.

JFE A/S udfører størstedelen af opgaverne som hovedentreprenør, da virksomheden selv besidder alt kapacitet.

Virksomheden har kompetence til at løse komplekse opgaver, hvor tid og kvalitet altid er en vigtig faktor. Ved fjernvarmearbejder foretages primært både rørmontage og anlægsarbejder i det samme selskab. Dette bevirker en bedre og hurtigere koordinering af arbejdet og derved en mere tilfredsstillende løsning af opgaven for alle parter.

JFE A/S kan herudover tilbyde udførelse af opgaver i totalentrepriser/renovering indenfor fjernvarme, VVS og gas / olie konvertering. Virksomhedens opbygning er samtidig orienteret mod en hurtig løsning af akutte problemer ved eksisterende anlæg.

JFE A/S er en del af Bravida. For mere information om Bravida – klik her.

Læs more om vores profil, mission og vision nedenfor.

Kvalitetssikring

JFE A/S har som mål fortsat, at fremstå som en kvalitets- og miljøbevidst virksomhed, der gennemfører alle entrepriser på et højt kvalificeret håndværksmæssigt niveau.
Dette sker ved, at leve op til vore kunders krav og omgivelsernes forventninger. Dette ved altid at overholde de standarder og normer, som er gældende indenfor vores arbejdsområder samt kravene i den gældende  lovgivning på området.

JFE lægger vægt på, at kunder og øvrige samarbejdspartnere modtager et produkt, som kan dokumenteres både systematisk og kvalificeret med hensyn til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

JFE udfører kvalitetskontrol i hele processen, der skal medvirke til at sikre, at kvalitet, arbejdsmiljø og miljø er en integreret del af hverdagen hos JFE samt på samme tid sikre, at niveauet på den aktuelle opgave opfylder de specifikke ydelser, der er indgået kontrakt om.

Medarbejderne har ansvar for at efterleve kvalitetskravene i det daglige arbejde og sikre, at det færdige produkt opfylder de individuelle krav, herunder korrekt gennemførelse af krævede kontroller. Underentreprenører og leverandører udvælges på baggrund af deres evne til at opfylde JFE’s og vore kunders krav til kvalitets-,  arbejdsmiljø-, og miljøstyring.

”Vi leverer altid arbejde med uddannede og certificerede medarbejdere”

 

Dialog fremmer forståelsen

Vores vision er, at være den samarbejdspartner vores kunder og rådgivere kontakter, når der skal udføres arbejde indenfor fjernvarme. Det samme skal være gældende når de største entreprenører i Danmark skal vælge deres professionelle samarbejdspartner.

Disse 8 punkter beskriver vores ambitioner og samarbejdsfilosofi:

 • Vi vil levere kvalitet
 • Kunden skal være i centrum
 • Vi holder fokus på opgaven
 • Vi vil levere de bedste løsninger – udført rigtigt første gang
 • Vi er totalleverandør – med én kontakt fra start til slut
 • Vi er tilgængelige og til rådighed 24 timer i døgnet
 • Vi tager ansvar for hele opgaven
 • Vi er ambitiøse

”Konkret vil vi leve op til disse ambitioner ved løbende at uddanne og certificere vores medarbejdere, at investere i det bedste materiel, at sørge for at bevare en finansiel stabilitet og frem for alt: bestræbe os på at bevare den højeste kundetilfredshed gennem en løbende og tæt dialog.

I dag opnår vi 98% kundetilfredshed, men vi ved, at vi kan gøre det endnu bedre. Og det vil vi.”

Johnny Pedersen, JFE A/S

Nomineret af PwC til Årets Ejerleder 2015

Vi er stolte over, at kunne annoncere, at JFE og Adm. Direktør Johnny Pedersen har været nomineret af PwC til Årets Ejerleder 2015.

Vi nåede hele vejen til finalen blandt 1.000 virksomheder og blev nomineret blandt de 3 bedste.

Et stort tillykke til JFE og Johnny Pedersen.

Information om JFE

Find flere oplysning om JFE og oplysninger på medarbejdere.

Koncernen

JFE A/S er en del af en stærk koncern. Læs mere om de andre selskaber.

Vi støtter og sponsorer

Hos JFE A/S går vi op i at støtte sport og samfundet.

Vores profil

Vores kerneydelse er alle opgaver indenfor fjernvarme og VVS arbejde.

Vores 80 til 100 medarbejdere er styrken for virksomhedens fleksibilitet.

Vor styrke ved fjernvarmearbejde er primært, at både rør, VVS montage og anlægsarbejde sker i samme selskab, hvilket efter vor erfaring giver en bedre og hurtigere koordinering af arbejdet og derved en mere tilfredsstillende løsning af opgaven for bygherre og dennes tilsyn samt slutbruger.

God service og højt kvalitetsniveau har været nøgleordene siden firmaets start, så De kan trygt overlade Deres næste opgave til os.

Vores mission

Vi udfører rør og entreprenørarbejde indenfor;

 • Fjernvarme renovering og konvertering
 • Fjernvarme nyanlæg
 • Certifikatsvejsning, muffemontage / Extrudering
 • Jord- og Anlægsarbejder
 • Diamantboring både vertikalt og horisontalt
 • VVS arbejde i tilknytning til entrepriser og kunder
 • VVS arbejde boligselskaber, skoler m.m.

Vores hovedaktivitet er totalentrepriser i forbindelse med udførelse af arbejde på fjernvarmeværker, kraftvarmeværker, forbrændingsanstalter og større boligselskaber.
Vi udfører selv størstedelen af opgaverne som hovedentreprenør.
Vi har kompetence til at løse komplekse opgaver, hvor tid og kvalitet altid er en vigtig faktor.

Vores vision

Vi skal være den samarbejdspartner vores kunder og rådgivere kontakter, når der skal udføres arbejde indenfor fjernvarme og VVS opgaver. Det samme skal være gældende, når de største entreprenører i Danmark skal vælge underleverandører.

Gennem kvalitet og fokus på individuelle løsninger sætter vi kunden i centrum og skaber en fornuftig balance mellem pris, tid og udførelse. Vi kan levere til vores kunder – 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Du kan kontakte os lige her. Vi sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål eller gennemgå din opgave og komme med et uforpligtende tilbud.