Koncernen

Oversigt over koncernen

JFE er en del af en koncern som kan løse alle typer entreprenøropgaver.

JL A/S

JL A/S udfører anlægsarbejde,kloakarbejde, park og vej samt maskinudlejning. Virksomheden etablerer bl.a. nye kloaker, afløb og dræn, renoverer og reparerer for både private, institutioner og kommuner. Der udføres mange forskellige typer arbejde indenfor entreprenørfaget og har derfor en bred erfaring i branchen. Virksomheden ejes i dag af Johnny Pedersen og drives selvstændigt men i tæt samarbejde med JFE A/S

Østkystens Entreprenørfirma er et kloakfirma med ca. 35 medarbejdere, der har meget stor erfaring med kloakarbejde, kloakrenovering, bygningsdræn mv.
Virksomheden beskæftiger sig med alt inden for kloakering både til store byejendomme, boligforeninger, udlejningsejendomme og til en-familiehuse med privat kloaksystem. Johnny Pedersen er partner i Østkystens Entreprenørvirksomhed som et led i strategien i JFE A/S.

Østkystens Entreprenørvirksomhed

JPE Materieludlejning ApS

JPE Materieludlejning ApS tilbyder udlejning af maskiner og maskinel bla. til komplekse anlægsarbejder, byggemodning og parkeringsarealer.Maskinudlejningen er en selvstændig del af JFE A/S. Vi kan derfor altid tilbyde alt det nødvendige materiel og grej til anlægsopgaverne bl.a. store gravemaskiner, dumpere, maskintrailere, lastbiler og varebiler.Vi udlejer maskinerne på time- eller dagsbasis inkl. fører. Vi har eget værksted og mobile værkstedsvogne, der vedligeholder vores maskiner, så de altid er i god stand. Vores værkstedsvogne rykker ud og servicerer 24 timer i døgnet og vi er derfor med til at sikre jer, at opgaverne ude på pladserne ikke forsinkes.

Vi skaffer også om nødvendigt trailere, containere, mandskabsvogne, gravekasser, blandemaskiner og andet materiel til entreprenørdrift.

Vil du vide mere om JFE A/S og virksomhederne her, så kontakt os her!