Vi udfører

Hos JFE A/S udfører vi

Vores virksomhed er delt op internt i flere afdelinger, heraf: Fjernvarme, Muffemontage, Industrirør, VVS, & Døgnservice.

Vores kerneydelse er stadig jord og rørarbejde i forbindelse med fjernvarme. Vi udfører det komplette arbejde fra gravemaskinen går i jorden, til kunden kan tænde for varmen. Alt under ét tag. – Dét er vores styrke.

Kunden har én kontaktperson, og vi kan udnytte vore tværfaglige kompetencer. Det giver en bedre og mere fleksibel koordinering af arbejdet. Bygherren får på denne måde en hurtigere og mere tilfredsstillende løsning af opgaven.
Vi lægger vægt på grundig planlægning, benytter en effektiv logistik og indregner plads til fleksibilitet, så ingen venter længere end højst nødvendigt. Det gør os i stand til at udarbejde den bedste løsning. Både på den komplekse opgave og den mere enkle.

Vores stærke fokus på kundetilfredshed, motiverer os til,at udføre enhver opgave ansvarsfuldt og med omtanke – og rigtigt første gang. Vi ved hvad det koster ikke at gøre det! 98% af vores kunder er tilfredse med det arbejde vi udfører.

 

Læs meget mere om vores specifikke kompetencer

Autoriseret VVS

VVS-arbejdet er en væsentlig del af det vi foretager os.

Fjernvarme

Fjernvarme er vores kernekompetence og et område virksomheden konstant udvikler sig indenfor.

Anlægsarbejde

JFE A/S råder idag over en omfattende maskinpark og kan derfor klare alle opgaver indenfor jordarbejde.

Industrirør

JFE A/S har montører, som er certificerede indenfor samtlige rørproducenter.

Du kan kontakte os lige her. Vi sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål eller gennemgå din opgave og komme med et uforpligtende tilbud.