Autoriseret VVS

Vi udfører autoriseret VVS arbejde

JFE tilbyder alle typer rør- og VVS-arbejder.

JFE er som specialist indenfor teknikentreprenørfaget i stand til at løse alle former for rør- og vvs-arbejder i forbindelse med installationstekniske entrepriser. Det gælder indenfor samtlige fagområder og i følge alle lovpligtige retningslinjer desuden kvalitets- og kundedefinerede områder:

  • Traditionelle VVS-arbejder (både ny anlæg, service, vedligehold og renovering) i industri, kraftvarmeværker, hospitals- og boligbyggeri, skoler, kontorer, samt specialinstallationer til laboratorier m. fl.
  • Køleanlæg
  • Rørarbejder, herunder alle certifikatkrævende smede-, rør- og rustfrie arbejder
  • Fjernvarme, varmeanlæg, kraftvarmeanlæg, akkumuleringsanlæg.
  • Pumpeinstallationer
  • Gasinstallationer
  • Energioptimering

FJR ordning

Brancheorganisationerne Tekniq, DS Håndværk & Industri og Dansk Fjernvarme gik i foråret 2005 sammen med Teknologisk Institut om at etablere en landsdækkende kvalitetssikret serviceordning for fjernvarme.

Det officielle navn er “Fjernvarmebranchens Registreringsordning for servicemontører”. I daglig tale kaldes det “Fjernvarmens Serviceordning”.

Fjernvarmens Serviceordning indeholder en række overordnede tekniske krav og specifikationer til selve arbejdet. Det kan kun udføres af servicemontører med særlig ekspertise indenfor fjernvarme. Arbejdet omfatter et hovedeftersyn (ca. hvert 6. år) med en nøje gennemgang af alle installationer hos den enkelte kunde, der har med varme og varmt brugsvand at gøre. Hertil kommer et servicetjek (ca. hvert 2.år) på fjernvarmeanlæggets driftstilstand og funktion.

Du kan kontakte os her. Vi er klar til at hjælpe dig med spørgsmål eller gennemgå din opgave og komme med et uforpligtende tilbud.

Fjernvarme

Fjernvarme er vores kernekompetence og et område virksomheden konstant udvikler sig indenfor.

Anlægsarbejde

JFE A/S råder idag over en omfattende maskinpark og kan derfor klare alle opgaver indenfor jordarbejde.

Industrirør

JFE A/S har montører, som er certificerede indenfor samtlige rørproducenter.